Barça

Jonatan Giráldez renovarà amb el Barça per una o dues temporades més

La continuïtat de Lieke Martens i Jennifer Hermoso és la gran incògnita, mentre Crnogorcevic confirma que seguirà vestint la samarreta blaugrana

Laura BruguésActualitzat

Jonatan Giráldez serà el primer a passar per les oficines del Barça, aquesta setmana, per renovar el seu contracte a la banqueta de l'equip femení. Així ho ha confirmat ell mateix al programa "El matí de Catalunya Ràdio". El tècnic tenia contracte fins al juny d'aquest any amb opció a un altre any.

"La renovació no està signada però ho estarà d'aquí pocs dies. Veurem si és per una o dues temporades més", ha indicat Giráldez.

En aquest sentit, Giráldez ha afegit: "El club està content, jo vull continuar i encara podem fer coses." També ho va confirmar el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, als micròfons de TV3.

"El primer que anunciarem serà la renovació de Jonatan de cara a l'any que ve", va explicar Zubizarreta després que el Barça guanyés ahir la final de la Copa de la Reina.

Zubizarreta no va ser tan contundent amb els casos de dues jugadores que acaben contracte aquest juny. I és que ara mateix la continuïtat de Lieke Martens i Jennifer Hermoso és la gran incògnita. Tots dues acaben contracte. Segons va explicar Giráldez, després del partit d'ahir, "Lieke Martens no ha dit en cap moment que vulgui marxar del club, tot i que s'ha generat molt de soroll mediàtic" i ha afegit que "quan la jugadora i el club tinguin alguna cosa a dir, ja ho diran". Tampoc Zubizarreta va ser taxatiu sobre la continuïtat de Martens o Hermoso: "Toca una setmana de despatxos i anirem anunciant coses."

Crnogorcevic renovarà

Una altra jugadora que acaba contracte és Crnogorcevic. Ella mateixa va confirmar que renovarà amb el Barça, assegurant que "estem molt a prop d'arribar a un acord", va dir després de la final de la Copa de la Reina.

Laia Codina, primer fitxatge

Després d'una temporada al Milan, Laia Codina tornarà al Barça d'on va marxar l'estiu passat. El retorn de la central també deixa en suspens la continuïtat d'Andrea Pereira, que encara té un any de contracte, però que ja amb l'arribada d'Irene Paredes ha perdut molt protagonisme aquesta campanya.

Melanie Serrano, amb el planter

Fa dies Melanie Serrano va anunciar que deixava el futbol i que seguiria al Barça, però sense explicar què faria. Markel Zubizarreta va explicar a TV3 que encara s'està acabant de definir el nou rol de Melanie, però que en principi estarà vinculada al futbol base.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut