Futbol

Jonatan Giráldez: "És una mica injust que se'ns exigeixi fer molts gols"

El Barça rep aquest dimecres a l'Spotify Camp Nou la Roma, en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campiones, amb l'avantatge del 0-1 que va aconseguir en el partit d'anada

Actualitzat

En la conferència de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres (18.45) contra la Roma, el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, ha destacat l'exigència que hi ha sobre l'equip. Les victòries ajustades, per un sol gol de diferència, contra el Reial Madrid i contra l'equip italià han estat motiu de pregunta per a l'entrenador blaugrana.

"Estem al Barça. No és només guanyar; és donar espectacle, marcar molts gols. És l'únic que es té en compte. El focus mediàtic és resultadista. Hi ha una mica d'injústicía, en tot això. El dia de la Roma vam ser infinitament superiors, encara que en els últims minuts vam acabar patint, i contra el Madrid vam crear el triple d'ocasions que elles. El focus es posa en els pocs gols que ha fet l'equip. No es valora el joc, la manera com ataques o defenses. La meva feina és rebaixar l'eufòria quan fem molts gols, i quan no, analitzar què hem fet malament. Però no des del resultat, sinó des de la gestió del partit."

La Roma és un rival complicat. Giráldez ho té molt clar:

"Defensivament són capaces d'adoptar diverses estructures i les poden canviar durant el mateix partit. No ens sorprèn. Això ens obliga a tenir diversos recursos ofensius, a gestionar les transicions. És un equip perillós."

Sandra Paños ha destacat la importància de jugar el partit a l'Spotify Camp Nou.

"No es pot descriure amb paraules. Em fa una especial il·lusió que la Vicky Losada pugui jugar per fi al Camp Nou. Quan estava amb nosaltres no va tenir l'ocasió de fer-ho."

La portera blaugrana també té clar com s'ha d'afrontar el partit respecte al duel de l'anada.

"Hem de millorar el control en relació amb el partit de Roma. Que no es converteixi en un joc d'anada i tornada constant. Hem de pressionar a dalt i robar pilotes. Som un equip més ofensiu que defensiu. Des de la davantera cal evitar que ens generin ocasions. I a la part defensiva assumim els riscos."

A la plantilla blaugrana hi ha il·lusió amb el retorn d'Alèxia Putellas, assegura la portera alacantina:.

"Per descomptat que estem molt contentes de veure l'Alèxia amb nosaltres. És molt important tant a dins com a fora del camp. Però hem de tenir paciència. Recuperarem una Alèxia que en poc temps ens pot donar moltíssim."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut