Actualitat blanc-i-blava

Jofre, Domi, Eduardo Costa i Moisés Hurtado, novetats a la llista de Lotina

Jofre Mateu, Didier Domi, Eduardo Costa i Moisés Hurtado són les novetats a la llista de convocats de Miguel Ángel Lotina per al partit d'aquest diumenge contra el Saragossa. Per contra, són baixa Zabaleta, per sanció, Miki, que torna al filial, i els lesionats Mauricio Pochettino, amb molèsties al tendó d'Aquil·les de la cama dreta, i Iván de la Peña, per una elongació a la cama esquerra. Kameni és dubte. La plantilla blanc-i-blava farà demà un últim entrenament a l'Estadi Olímpic de Montjuïc abans de marxar cap a Saragossa.

Actualitzat

Carlos Kameni té unes molèsties a l'esquena que poden deixar-lo fora, segons ha explicat el responsable dels serveis mèdics del primer equip, Miquel Cervera. El porter camerunès ha abandonat una mica abans la sessió preparatòria per aquests problemes, i en funció de com evolucioni les pròximes hores es decidirà sobre la seva inclusió a la llista de convocats.

Els que no tindran cap problema per enfrontar-se al conjunt aragonès són Armando Sa i Antonio Álvarez "Ito", que avui han treballat amb el preparador físic, Ramon Català, i es troben plenament recuperats de la gastroenteritis que han tingut durant la setmana.

L'equip ha fet avui una sessió de bany i massatge, si bé Lotina ha aprofitat per treballar alguns aspectes individuals amb alguns jugadors, com Sergio Sánchez o Moisés Hurtado.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut