Jocs Olímpics

Joel González s'imposa al veneçolà Edgar Contreras i es penja el bronze als Jocs de Rio

El taekwondista català s'ha imposat en el combat decisiu per un ajustat 4 a 3 en la categoria de menys de 68 quilos i ha sumat la segona medalla olímpica del seu palmarès després de l'or als Jocs de Londres

David CarballoActualitzat

Joel González s'ha penjat la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Rio de taekwondo en la categoria de menys de 68 quilos. El taekwondista català s'ha imposat en el combat decisiu al veneçolà Edgar Contreras per un ajustat 4 a 3 i ha donat la novena medalla a la delegació espanyola.

El figuerenc, que va ser or olímpic als Jocs de Londres en la categoria de menys de 58 quilos, s'ha refet de la decepció per no haver-se classificat per a la final després de perdre clarament contra el jordà Ahmad Abughaush per 12 a 7 i ha sumat la seva segona medalla olímpica del seu palmarès.

Joel González ha superat amb problemes i patiment un rival molt conservador en un duel més igualat del previst i tornarà a pujar al podi en uns Jocs després d'assolir la glòria olímpica fa quatre anys a la capital britànica.

La plata femenina

La taekwondista Eva Calvo, a la categoria de 57 quilos, s'ha penjat la plata després de caure en la final davant la britànica Jade Jones, gran favorita i que ja va regnar fa quatre anys a Londres. Aquesta és la desena medalla espanyola en aquests Jocs Olímpics de Rio.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut