Joel González s'ha incorporat al Barça com a nou responsable de l'Oficina d'Atenció al Jugador
Barça

Joel González, nou responsable de l'Oficina d'Atenció al Jugador del primer equip del Barça

El campió olímpic de taekwondo als Jocs de Londres del 2012 en la categoria de -58 quilos i doble campió mundial va firmar ahir el contracte que el vincula al club blaugrana com a substitut de Pepe Costa

Joel González ha fitxat pel FC Barcelona com a nou responsable de l'Oficina d'Atenció al Jugador del primer equip de futbol blaugrana, segons ha avançat Mundo Deportivo. El campió olímpic de taekwondo als Jocs de Londres del 2012 en la categoria de -58 quilos i doble campió mundial va firmar ahir el contracte que el vincula al club blaugrana i farà les funcions que des de feia més d'una dècada assumia Pepe Costa, que ha marxat a París per seguir treballant amb Leo Messi en la seva nova etapa al PSG.

Reconegut aficionat blaugrana, González ja fa uns dies que treballa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha pogut conèixer l'staff tècnic, encapçalat per Ronald Koeman, i els futbolistes del primer equip del Barça.

González, nascut a Figueres fa 31 anys, va anunciar la seva retirada esportiva el juny passat i des de feia temps compaginava el taekwondo amb la llicenciatura en Criminologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i una tesi doctoral sobre partits arreglats en el món del futbol.

 

Anar al contingut