Futbol

Joaquín té un esquinç al turmell esquerre i es perdrà el partit contra el Barça

El valencianista Joaquín serà baixa per al partit de dissabte contra el Barça, després que dilluns es va fer un esquinç al turmell esquerre, a l'entrenament de la tarda. Precisament, l'extrem andalús havia començat a treballar amb normalitat per poder jugar contra el conjunt blaugrana, després de superar unes molèsties que l'havien fet perdre's els últims compromisos. Avui s'ha confirmat l'esquinç i que serà baixa entre 10 i 15 dies.

Actualitzat
El Barça, assignatura pendent d'Emery

El Barcelona es manté com a assignatura pendent de l'entrenador del València, Unai Emery, que mai ha estat capaç de guanyar el conjunt català. El preparador basc, que va debutar en una banqueta de Primera Divisió amb l'Almeria l'any 2007, s'ha imposat almenys una vegada des de llavors als equips que habitualment són a la zona alta de la taula com l'Atlètic de Madrid, el Reial Madrid, el Sevilla, el Vila-real i fins i tot el seu club actual, el València.

Emery s'ha enfrontat fins al moment en sis ocasions amb el Barcelona, dues dirigint l'Almeria i quatre el València, i el seu balanç ha estat de tres empats i tres derrotes, amb quatre gols a favor i tretze en contra. En el seu estadi ha repetit resultat i ha sumat tres empats, dues vegades a dos punts i l'última, a zero, mentre que al Camp Nou ha patit tres derrotes. Una va ser la major golejada de la seva carrera a Primera, en què va perdre amb el València (4-0), la temporada 2008-2009; una altra va ser per 3-0 la campanya passada, també amb el València, mentre que la menys dolorosa va ser per 2-0 amb el conjunt andalús, la temporada 2007-2008.

Anar al contingut