Espanyol

Joaquín Caparrós i Martín Lasarte, els dos tècnics més ben situats si Constantin Galca és destituït

Amb el tècnic romanès a la banqueta, l'Espanyol només ha sumat 5 punts dels 24 possibles i el joc de l'equip no ha millorat després de la destitució de Sergio González. Joaquín Caparrós, Martín Lasarte i Manolo Jiménez són els tres noms que sonen ara mateix amb més força per substituir-lo.

Actualitzat

El tècnic romanès Constantin Galca té les hores comptades a la banqueta de l'Espanyol després de la humiliant derrota contra la Reial Societat, la tretzena de la temporada, que deixa l'equip blanc-i-blau a només un punt de la zona de descens.

Després de la destitució de Sergio González, amb Galca, l'Espanyol no ha millorat i només ha sumat 5 punts dels 24 possibles en els vuits partits disputats. Uns resultats desastrosos que esgoten el crèdit del romanès, que podria ser destituït en les pròximes hores. Joaquín Caparrós, Martín Lasarte i Manolo Jiménez són els tres noms que sonen ara mateix amb més força per agafar el relleu de Galca a la banqueta blanc-i-blava.

De moment, el club blanc-i-blau ha comunicat que aquesta nit no hi haurà cap novetat sobre el futur de Constantin Galca i serà aquest dimarts quan el consell d'administració es reuneixi per prendre una decisió definitiva. Una reunió en la qual el nou màxim accionista i president, Chen Yansheng, participarà per videoconferència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut