Els jugadors d'Armènia celebren al vestidor l'ascens a la lliga B de la Nations League (@JoaquinCaparros)
Futbol internacional

Joaquín Caparrós embogeix per demanar a crits que posin l'himne d'Armènia per la megafonia

El veterà tècnic andalús i actual seleccionador d'Armèniva va protagonitzar una de les imatges virals després d'aconseguir l'ascens a la lliga B de la Nations League amb un triomf contra Macedònia del Nord

David CarballoActualitzat

Joaquín Caparrós ha protagonitzat una de les imatges virals de la setmana. El veterà entrenador andalús és l'actual seleccionador d'Armènia i ha aconseguit l'ascens a la lliga B de la Nations League després d'una victòria contra Macedònia del Nord (1-0). En plena eufòria per l'èxit i mentre anava felicitant els seus futbolistes, Caparrós va començar a demanar a crits que posessin l'himne armeni pels altaveus de l'estadi per celebrar la classificació al final del partit.

"L'himne, demana-ho, que ho posin. L'himne d'Armènia, que el posin per megafonia. Que posin l'himne d'Armènia, collons!, va demanar fins a tres vegades el temperamental entrenador en castellà.

 

Aquest no ha estat l'únic episodi mediàtica de Caparrós com entrenador. Fa una anys va estripar la portada del diari Marca abans de jugar contra el Madrid.

 

Anar al contingut