Ciclisme

Joaquim Rodríguez s'imposa a la Volta a Catalunya amb Tondo i Taaramae també al podi

Joaquím "Purito" Rodríguez ha afegit al seu palmarès una clàssica de renom com és la Volta a Catalunya. El ciclista de Parets del Vallès s'ha proclamat vencedor de la ronda catalana tal com estava previst després que la setena i última etapa, de 117 quilòmetres, entre el CAR de Sant Cugat i el Circuit de Montmeló, hagi acabat sense sorpreses destacades. La victòria de la jornada ha estat per a Juan José Haedo, que s'ha imposat a l'esprint. El també català Xavier Tondo i l'estoni Rein Taaramae han completat el podi de la general.

Actualitzat
Joaquim "Purito" Rodríguez ha aconseguit donar més entitat al seu palmarès gràcies a la victòria assolida a la Volta a Catalunya aquest diumenge. Un triomf important que suposa per al de Parets del Vallès el seu primer èxit en una carrera d'una setmana del calendari Pro Tour. 

Just en la seva primera temporada amb l'equip Katusha, el català s'ha proclamat vencedor de la clàssica catalana i se situa ara com el gran referent de l'equip rus després de passar-se quatre temporades com a gregari al Caisse d'Epargne al servei d'Alejandro Valverde, precisament l'últim guanyador de la Volta.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut