Joaquim Rodríguez celebra la victòria d'etapa a la Tirrè-Adriàtic.
Ciclisme

Joaquim Rodríguez guanya la cinquena etapa de la Tirrè-Adriàtic i Chris Froome és el nou líder

Joaquim Rodríguez ha guanyat la cinquena etapa de la Tirrè-Adriàtic de 230 quilòmetres de recorregut entre Ortona i Chieti. El "Purito" ha creuat la línia d'arribada en solitari amb 8 segons d'avantatge sobre un grup amb la resta de favorits encapçalat per Bauke Mollema i Alberto Contador. Chris Froome és el nou líder de la classificació general.

Actualitzat
Joaquim Rodríguez ha guanyat la cinquena etapa de la Tirrè-Adriàtic de 230 quilòmetres de recorregut entre Ortona i Chieti. El "Purito" ha aprofitat una ascensió final a la duríssima rampa de la Via Salomone per fer un atac explosiu en els últims metres i ha travessat la línia d'arribada en solitari amb 8 segons d'avantatge sobre un grup perseguidor amb la resta de favorits encapçalat per Bauke Mollema i Alberto Contador.

Chris Froome, que també ha arribat a 8 segons del ciclista de Parets del Vallès, ha desbancat del liderat el polonès Michael Kwiatkowski i és el nou líder de la classificació general amb 20 segons d'avantatge sobre Contador i Nibali, mentre que Purito Rodríguez ha escalat fins a la setena posició a 55 segons de Froome.

Aquest dilluns es disputa la sisena i penúltima etapa de la Tirrè-Adriàtic, de 209 quilòmetres de recorregut, amb sortida i arribada a Porto Sant'Elpidio i que podran seguir en directe per Esport3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut