Motor

Joan Pedrero guanya la primera etapa del Dakar

El pilot de Canet de Mar és el primer líder en motos després de la penalització a Xavier de Soultrait; en cotxes, Xevi Pons i Nani Roma han entrat a menys de 30 segons de Nasser al-Attiyah

Actualitzat

Ha començat el ral·li Dakar amb bones notícies per al motor català. El primer líder del Ral·li Dakar-2017 és el català Joan Pedrero (Sherco). Tot i que inicialment havia entrat en segon lloc a dos segons del francès Xavier de Soultrait (Yamaha), aquest ha rebut una penalització d'un minut.  A menys d'un minut del guanyador, també han entrat els catalans de KTM Gerard Farrès, vuitè, i Iván Cervantes, novè.

En cotxes, s'ha imposat el qatarià Nasser al-Attiyah (Toyota), seguit a 24 segons per Xevi Pons (Ford) i per Nani Roma (Toyota), que ha entrat a 29 segons del vencedor. 

La primera etapa de la prova s'ha disputat entre les localitats paraguaianes d'Asunción i Resistencia, un trajecte de 454 quilòmetres però només 39 cronometrats, i amb poques complicacions de pilotatge. Això ha fet que no hi hagués grans diferències entre els participants.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut