Joan Laporta: "Volem que Frenkie de Jong es quedi" (CCMA)
Barça

Joan Laporta: "Volem que Frenkie de Jong es quedi"

El president del Barça, Joan Laporta, en una entrevista en exclusiva a TV3, ha ratificat la intenció de Frenkie de Jong de continuar com a blaugrana. També s'ha mostrat optimista respecte a poder inscriure els nous fitxatges abans que comenci la Lliga dissabte que ve

Xavi LemusActualitzat

Joan Laporta ha parlat als micròfons de TV3 abans de la presentació de l'equip al Camp Nou i ha repassat els temes que envolten l'actualitat blaugrana. Un d'ells, la continuïtat de Frenkie de Jong. Sobre el migcampista holandès, ha dit:

"És jugador del Barça i volem que es quedi. Té molta qualitat i la seva presència al mig del camp ens dona molt nivell. Volem que jugadors de la seva qualitat es quedi al club. Té ofertes, però ell es vol quedar i nosaltres també volem que es quedi."

 

 

Sobre els problemes per poder inscriure els nous fitxatges, Joan Laporta s'ha mostrat optimista:

"Espero que tots puguin ser inscrits. Hem fet un gran esforç per aconseguir-ho. Espero que la nostra interpretació coincideixi amb la de LaLliga i que tots es puguin inscriure. Amb les operacions que hem fet, espero que puguem comptar amb totes els fitxatges i els jugadors que hem renovat."

 

 

El president també confia que Braithwaite i Umtiti acabin marxant i no s'ha volgut pronunciar sobre els fitxatges que encara poden arribar, com són els de Marcos Alonso i el de Bernardo Silva. Això sí, ha dit que han millorat les relacions amb la família Messi.

Anar al contingut