Esports

"Són les eleccions més importants de la història del Barça"

Els tres candidats a la presidència del Barça coincideixen en la transcendència de les eleccions d'aquest diumenge

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha sigut el primer dels tres candidats a exercir el dret de vot i també a comparèixer davant els mitjans per oferir la seva valoració de la jornada:

"Són les eleccions més importants de la història del Barça. El que desitgem tots els culers és que hi hagi una alta participació i això ens faci ser més que un club."

En termes similars s'han expressat els altres dos candidats a la presidència del Barça. Toni Freixa i Víctor Font han passat successivament pel Camp Nou per votar i han desitjat que la jornada se saldés amb un alt nivell de participació malgrat tots els entrebancs. 

 

Toni Freixa ha valorat així la jornada:

"Realment ha estat una llarga campanya i crec que és un orgull com a barcelonista poder escollir democràticament el nostre president. El Barça pot passar per situacions o pitjors però mai perdem la il·lusió. Com més participació hi hagi més legitimitat tindrà el president i la junta escollits. Sabem que estem vivint en una pandèmia i la situació és complicada però també és important que el Barça tingui tota la legitimitat possible".  

I Víctor Font ha dit Víctor Font: "El futur està en les mans dels socis"

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut