Barça

El Barça col·labora amb els Mossos per aclarir si Benaiges va cometre abusos al club

Si ahir el president del Barça desvinculava el Barça del fets denunciats, aquest diumenge Laporta ha afirmat estar treballant amb els Mossos per investigar el pas de l'extreballador pel club

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest diumenge el president del Barça, Joan Laporta, ha volgut refermar la postura del club sobre el cas d'abusos a menors atribuïts a l'extreballador del club, Albert Benaiges, i reforçar les seves primeres paraules de dissabte en què desvinculava el club dels fets.

A més, en un missatge als mitjans del club, Laporta ha mostrat en nom del Barça un "suport total a les possibles víctimes que hagin pogut patir aquests actes reprobables" i també ha reconegut estar col·laborant amb la policia per esclarir si algun dels fets ha pogut succeir al sí del club blaugrana:

Sempre protegirem als menors i a les seves famílies. Al FC Barcelona sempre estem al costat dels qui pateixen injustícies o violència. No ens amagarem, ho afrontarem amb màxima transparència.

 

Un primer missatge desvinculant el club del cas

Ahir Laporta es va pronunciar per primera vegada sobre el cas. Des de Pamplona va mostrar el seu rebuig al cas que envolta l'extreballador del club, i va voler desvincular el club d'uns fets que es desconeixien en el moment de la seva contractació.

Laporta va detallar que el club està recollint tota la informació possible sobre el cas per emetre un comunicat oficial.

"Aquest senyor s'ha desvinculat del Barça per raons personals. Davant de tot el que està sortint, nosaltres estem recopilant informacions i quan la tinguem tota ens pronunciarem oficialment."

"Evidentment és obvi que si arribem a saber tot el que està sortint no l'haguéssim contractat. Qui pretengui involucrar el Barça en tota aquesta qüestió, el club reaccionarà amb tota la contundència en defensa dels interessos legítims del FC Barcelona."

 

Vinculat molts anys al Sants

Albert Benaiges va ser professor de l'Escola Barcelona, però també va entrenar durant 20 anys a les categories inferiors del FC Barcelona i a la Unió Esportiva Sants.  Els dirigents actuals del Sants van arribar tot just l'estiu del 2021 al club. S'han mostrat sorpresos pel cas Benaiges i de moment no tenen coneixement de cap cas al club, tot i que no poden descartar que n'acabin apareixent. És per això que el mateix president explica que, donat el cas, es posaran al costat de qualsevol víctima.

Vistes les informacions de les últimes hores, el club ha decidit fer un comunicat sobre aquest cas.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut