Barça

Joan Laporta: "Si les eleccions no són el dia 24, el perjudici al club serà irreversible"

El precandidat creu que aquestes votacions no són comparables amb les del Parlament de Catalunya, en què s'activen més de 4 milions de persones en lloc de 50.000, com és el cas del Barça

Imma PedemonteActualitzat

Joan Laporta ha sortit a parlar l'endemà d'haver aconseguit 10.272 firmes per arribar a ser candidat, un altre cop, a la presidència del Barça. L'eix central de les seves intervencions ha girat al voltant de la data de les eleccions, en principi el 24 de gener. Les xifres tan alarmants de la pandèmia de la Covid-19 han posat aquesta cita a la corda fluixa, però Joan Laporta considera que és imprescindible que es respecti la data del 24 perquè el club pugui tirar endavant.

  "Si no se celebren el 24 de gener, el perjudici al club pot arribar a ser irreversible. No hi hauria mercat d'hivern en què fitxar, encara està pendent d'aprovar-se el pressupost de la temporada i s'han de prendre decisions immediates. El barcelonisme s'hauria de mobilitzar a favor de les eleccions el dia 24 perquè la junta gestora ja té planificat un protocol de seguretat i sanitari per poder votar amb garanties."

 

Laporta valora la possibilitat d'allargar la votació durant dos o tres dies, si cal, i considera que aquestes eleccions no tenen res a veure amb les del Parlament de Catalunya, previstes per al 14 de febrer.

   "Crec que són universos diferents. A les eleccions al Parlament acostumen a votar uns quatre milions de persones; a les eleccions del Barça són quaranta o cinquanta mil.

Joan Laporta considera que si en el seu moment es va aprovar fer un vot de censura a Bartomeu en un moment pitjor que l'actual (encara que no es va arribar a fer per la dimissió del president), també és factible ara votar un nou president que, segons ell, s'havia d'haver elegit al desembre com a molt tard.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut