Barça

Joan Laporta s'acomiada dels socis del Barça i es mostra orgullós del llegat que deixa

Joan Laporta va prometre que dedicaria els millors anys de la seva vida al FC Barcelona i, set anys després de la seva arribada al club, l'encara president del Barça ha volgut fer balanç de la seva feina com a màxim responsable de la institució blaugrana. Laporta s'ha acomiadat dels socis culers i ho ha fet amb l'enviament d'una carta, en la qual es mostra "satisfet i orgullós" del llegat que deixa i admet que presidir el Barça ha estat "l'honor més gran" de la seva carrera. Cal recordar que Laporta deixarà la presidència el 30 de juny i que Sandro Rosell serà el seu successor.

Actualitzat
En la missiva, Joan Laporta ha posat de manifest que la seva promesa inicial només arribar a la presidència el 2003 -"dedicarem els millors anys de la nostra vida a fer un club més fort, més viu i més sa"- s'ha acomplert amb escreix. El mandatari ha subratllat, també, que durant aquest temps no només han convertit el Barça en un club "modern i innovador", sinó que també l'han professionalitzat, recuperant la seva catalanitat i materialitzant la idea que el Barça és "més que un club".  

El mandatari blaugrana ha recordat que econòmicament el Barça "és molt potent", socialment "admirat" i esportivament reconegut unànimement. Per Laporta, aquest nou segell del Barça ha estat l'ensenya de la secció de futbol però també ho ha estat del bàsquet, l'handbol i l'hoquei patins. En la carta, l'encara president ha tingut paraules per a l'expulsió dels seguidors violents i ha assegurat que "no han de tornar mai més, ni al Camp Nou ni a cap altre club".

Per Laporta, el Barça és avui dia "el club amb més aficionats del planeta" i això demostra que s'ha sabut respondre "al repte de la globalització amb enginy i amb lleialtat als valors propis". En aquest sentit, l'acord amb Unicef i amb altres agències de les Nacions Unides, com la Unesco o l'ACNUR, simbolitzen, ha explicat Laporta, l'aposta social del club.

Aquests set anys de mandat han estat, segons Laporta, "el millor període de la història" del club. "El Barça més català i solidari ha estat -ha tornat a recordar Laporta- el més universal i, competitivament, el millor." "Ha estat un viatge irrepetible. L'experiència que m'emporto és immensa i sempre m'acompanyarà. Ha estat un honor. Li asseguro que l'honor més gran", ha reblat Laporta.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut