Joan Laporta perfila el seu equip per a les eleccions del Barça
El podcast de Catalunya Ràdio, "La batalla del Camp Nou", ha avançat, en exclusiva, els noms més importants del nou projecte de Joan Laporta. L'expresident apostarà per antics companys de junta i nous "fitxatges"
Joan Laporta perfila el seu equip per a les eleccions del Barça
Barça

Joan Laporta perfila el seu equip per a les eleccions del Barça

El podcast de Catalunya Ràdio, "La batalla del Camp Nou", ha avançat, en exclusiva, els noms més importants del nou projecte de Joan Laporta. L'expresident apostarà per antics companys de junta i nous "fitxatges"

Redacció Esport3Actualitzat
TEMA:
Eleccions Barça
Joan Laporta en una imatge d'arxiu

El recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau acollirà dilluns que ve la presentació de la precandidatura de Joan Laporta per presidir el Barça. De moment es tracta de la precandidatura més hermètica de totes. L'objectiu de Laporta és generar un gran impacte en la seva posada en escena. Però, "La batalla del Camp Nou", presentat per Bernat Soler i Jordi Borda, ja ha explicat, en el seu primer capítol, qui són les figures més importants de l'equip que prepara Laporta per assaltar, novament, la presidència del Camp Nou. 

Aquí pots sentir el programa:

 

Pel que fa a la directiva, comptarà amb alguns dels companys de junta que va tenir en la seva última etapa al Barça com Rafael Yuste (amic íntim de Laporta), Alfons Castro, Josep-Ignasi Macià i Maria Elena Fort. Un altre exdirectiu, Josep Cubells, s'ho està pensant.

Però també hi haurà nous "fitxatges". El primer nom correspon a un càrrec important, el de vicepresident. Laporta compta per a aquest lloc clau amb Jaume Giró, directiu empresarial de llarga trajectòria, especialment a La Caixa, d'on va ser director general de la seva fundació.

Una altra nova incorporació serà la de Juli Guiu, empresari del sector musical, que és promotor del Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell. I també formaria part de la junta directiva de Laporta Jordi Llauradó, fill de qui va ser vicepresident del Barça i membre actiu de l'entorn blaugrana Jaume Llauradó.

El cap de campanya de Laporta és el publicista Lluís Carrasco. Expert en màrqueting, Carrasco es va incorporar al projecte oficialment fa un mes i mig i és el responsable de l'estratègia seguida fins ara per part de Laporta de no aparèixer enlloc buscant el màxim impacte amb la seva irrupció pública de dilluns que ve.

Per a la campanya, al marge de Lluís Carrasco, Laporta compta amb el seu habitual col·laborador Jordi Finestres, amb el periodista Àlex Santos, que s'encarregarà de les relacions amb els mitjans i amb l'exdiputat de Convergència i Unió Jordi Cuminal, especialista en comunicació política.

 

"La batalla del Camp Nou" també ha revelat un possible pacte entre Laporta i Benedito. Però encara no està fet, ni tampoc se sap si es faria abans o després de la presentació de firmes.

Ja són nou els precandidats a les eleccions, una xifra rècord: Agustí Benedito, Jordi Farré, Lluís Fernández Alà, Víctor Font, Toni Freixa, Joan Laporta, Pere Riera, Emili Rousaud i Xavier Valiajoana. L'expresident de la CEOE Joan Rosell està valorant també entrar en aquesta "guerra" electoral.

Calendari previst

Les eleccions encara no s'han convocat, però tot apunta que el 18 de desembre començarà la cursa per a la presidència del Barça. El dia D seria el 24 de gener del 2021. En aquest enllaç trobaràs les principals dates a tenir en compte i les possibles seus de votació. Llavors, sabrem qui serà el president dels pròxims 6 anys i l'encarregat de negociar el futur de Messi

ARXIVAT A:
Eleccions Barça

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut