Laporta s'abraça amb Messi en una imatge d'arxiu (@JoanLaportaFCB)
Laporta s'abraça amb Messi en una imatge d'arxiu (@JoanLaportaFCB)
BARÇA

Joan Laporta, obert a parlar amb Leo Messi d'una possible tornada al Barça

El president blaugrana estaria encantat de parlar amb l'astre argentí, si aquest es postulés per tornar a la disciplina del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Laporta estaria encantat de rebre la trucada de Leo Messi demanant de tornar al Barça. El president del FC Barcelona ho ha assegurat en una entrevista a TVE, on també ha valorat el primer any de mandat, després de la seva tornada a la presidència del club blaugrana. Així, en ser preguntat per una possible trucada del crac argentí demanant per tornar al club on va arribar al cim del futbol mundial, Joan Laporta s'ha mostrat obert a dialogar amb Messi.

Parlem, parlem. Estaré encantat. Estaré encantat que, si algun dia això passa... estaria encantadíssim de parlar amb ell.

Un Joan Laporta que està convençut que l'equip encara pot aixecar el títol de Lliga aquesta temporada. Tot plegat tenint en compte el bon moment que viu el Barça, que ha recuperat el bon joc i la tendència guanyadora. El president blaugrana és conscient que la gesta no és fàcil, però ho veu factible

El primer any de mandat de la nova era Laporta

Durant l'entrevista per a TVE, el president del Barça ha destacat l'arribada de Xavi com una de les millors decisions preses en aquest primer any de mandat. Tot i això, Laporta assegura que no és l'única, perquè el suport al femení també ha estat un fet clau per tornar l'alegria al barcelonisme.

Un conjunt de decisions que, pel president blaugrana, sempre ha anat lligat al fet de vetllar per la viabilitat econòmica del club. De fet, Joan Laporta espera que els compromissaris validin l'acord amb Spotify per sanejar les arques del club per poder tornar a una situació més còmoda per a l'entitat.

En aquest sentit, Laporta assegura que el club no farà incorporacions que no s'adaptin als nivells salarials marcats en els últims mesos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut