Joan Laporta ha presentat la seva seu social (EFE)
Barça

Joan Laporta: "No em veig com a favorit en les eleccions"

El precandidat a les eleccions del FC Barcelona ha inaugurat la seu social de la seva candidatura amb ganes de transmetre als socis per què la seva opció és la millor

Actualitzat

Joan Laporta, un dels precandidats a les eleccions del Barça, ha inaugurat la seu social de la seva candidatura. El que ja va ser president del FC Barcelona està il·lusionat i content de veure que "hi ha molta gent que ens dóna suport", però és conscient que no és el favorit en aquestes eleccions. "És una campanya en la qual haurem d'aportar moltes coses per convèncer els socis que el nostre model de club és el més adequat."

Laporta considera que la seva candidatura és molt diferent de la de l'últim president, Josep M. Bartomeu: "Hi ha moltes diferències amb la seva candidatura. Jo no he judicialitzat el club. La seva manera de dirigir el club ens ha portat a una situació molt delicada", explica. Laporta, que vol repetir presidència, ha assegurat que té "sentit de la responsabilitat i ganes de treballar. El soci ha de percebre que el nostre model de club és seriós".

Anar al contingut