Futbol

Joan Laporta no aclareix si es presentarà a les eleccions a la presidència del Barça, però diu que ja té la decisió presa

L'expresident del Barça manté que no donarà a conèixer la seva postura fins que no es convoquin oficialment els comicis. Això sí, ha afirmat que ell ja ho té molt clar.

Actualitzat

Joan Laporta, present en l'homenatge  a Xavi Hernández, ha comentat que ja té una decisió presa pel que fa a les eleccions a la presidència del Barça. "Ja he decidit què faré, però ho diré un cop s'hagin convocat les eleccions. A més, ara no és el moment", ha dit en referència a l'homenatge a Xavi.

Laporta ha aprofitat per lloar la feina de Luis Enrique. "Ha sigut valent i ha sabut passar moments difícils", ha dit, i en conseqüència, ha valorat com a "molt possible" que el tècnic asturià assoleixi en triplet en la seva estrena com a entrenador del Barça.

"Ara el que desitgem tots és que el Barça guanyi la Champions i que Xavi aixequi la Copa. En aquest sentit estic tranquil", ha comentat recordant una frase que ell mateix va popularitzar l'any 2009, quan el Barça va aconseguir el triplet amb Pep Guardiola a la banqueta.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut