Barça

Joan Laporta justifica el nomenament de Johan Cruyff com a president d'honor del Barça

La voluntat de Joan Laporta de crear la figura del president d'honor del Barça promet aixecar moltes opinions en el si del barcelonisme. Tant per la decisió de generar un càrrec fins ara inexistent com pel fet d'atorgar-lo a Johan Cruyff. Joan Laporta ha dit aquest dissabte "que ha estat una decisió molt encertada" i que "no hauria de crear cap controvèrsia". A més, el màxim mandatari culer ha justificat el paper de Cruyff en la història del Barça i ha recordat que molts grans clubs europeus tenen la figura del president d'honor. Exemples en són Alfredo Di Stéfano al Reial Madrid, Bobby Charlton al Manchester United o Franz Beckenbauer al Bayern de Munic.

Actualitzat
Johan Cruyff, el nou president d'honor blaugrana, estava aquest dissabte aliè a qualsevol comentari, jugant a golf a Portaventura al costat, entre altres, de Sergio García i Albert Costa. L'actual seleccionador de Catalunya s'ha mostrat encantat que l'hagin triat i assegura que no hi troba cap vinculació amb les pròximes eleccions.

Cruyff jugant a golf, i Carles Rexach i "Pichi" Alonso, a pàdel, en una jornada solidària per Unicef dins del Master de Catalunya. Els exjugadors del Barça han estat crítics amb aquest nomenament. Rexach, que encara no ha descartat presentar-se a les eleccions, el veu incomprensible quan Joan Laporta pràcticament ha acabat el seu mandat, mentre que Alonso creu que altres persones s'ho mereixen més.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut