Joan Laporta durant l'acte de proclamació
Futbol

Joan Laporta: "Que Messi hagi vingut a votar demostra que estima el Barça"

El nou president del Barça ha tingut paraules d'agraïment per a Johan Cruyff, Leo Messi i els altres candidats a la presidència del club

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha comparegut a l'Auditori 1899 un cop s'ha confirmat la seva victòria a les eleccions del Barça, per dur a terme l'acte de proclamació. Les primeres paraules han sigut d'agraïment per a tots els socis i sòcies per l'alta participació que hi ha hagut als comicis, malgrat la situació de pandèmia.

"Vull agrair a tots els socis i sòcies que hagin participat en unes eleccions que ens fan ser més que un club."

Emocionat, també ha tingut paraules de record per a Johan Cruyff.

"El Johan segur que ens ha ajudat. Ens inspira en totes les decisions que ha pres aquesta candidatura cruyffista i barcelonista."

Leo Messi ha estat un altre dels protagonistes del seu parlament.

"Que avui Messi hagi vingut a votar amb el seu fill és una mostra que s'estima el Barça."

Els altres candidats a la presidència del Barça també han rebut lloances del nou president.

"Quan dic que hem d'anar tots junts, també és per als altres candidats d'aquesta campanya, Víctor Font i Toni Freixa."

Laporta ha volgut tancar el seu parlament amb un missatge d'esperança per a tots els barcelonistes davant la difícil situació que viu actualment el club.

"El Barça tornarà a ser sostenible econòmicament. I tornarà a ser alegre. Aquesta gran família que és el Barça superarà les dificultats i complirà els seus objectius. Que ningú pateixi que els socis i sòcies seguiran sent els propietaris del club. Demanaria a tots i totes les barcelonistes que no penseu només en què farà el Barça per a vosaltres, sinó també en què podeu fer vosaltres per al Barça. El millor que podem fer és estimar-lo."

Anar al contingut