Laporta en una entrevista a TV3
Barç

Joan Laporta dona la seva signatura a Agustí Benedito, a favor del vot de censura

L'expresident del Barça ha anunciat via xarxes socials el seu suport a l'excandidat, que espera recollir més signatures abans, durant i després del derbi que es juga aquest vespre al Camp Nou

Actualitzat

Joan Laporta ha anunciat via Twitter que dona suport a Agustí Benedito en el vot de censura que ha iniciat l'excandidat contra la junta directiva blaugrana. "Com a soci 15142, acabo de lliurar la signatura per al #VotdeCensura2017. El Club és dels socis. Visca el #Barça", diu el tuit de Laporta. 

Agustí Benedito, excandidat a la presidència del FC Barcelona i promotor de la moció censura, va recollir aquest divendres 33.140 papers a les oficines del club. Perquè la moció tiri endavant, necessitarà almenys 16.570 suports de socis. De moment, ja té el de Laporta, i aquesta tarda, abans, durant i després del derbi amb l'Espanyol que es disputarà al Camp Nou, confia a augmentar significativament el nombre de suports contra la gestió de Bartomeu.

Segons els estatuts del FC Barcelona, Benedito té 14 dies hàbils per a la recollida de firmes. No obstant això, l'excandidat i el club no es posen d'acord en la data en la qual conclourà el termini per recollir suports. Benedito sosté que aquest expira el 2 d'octubre, mentre que el club ja li ha advertit que només té fins al pròxim 19 de setembre per lliurar les firmes, en considerar que el termini no comença a comptar des que l'impulsor de la moció recull les paperetes sinó des que aquestes estan a la seva disposició i que els dissabtes són dies hàbils i no festius. 

El mateix Benedito ha respost al tuit de Laporta donant-li les gràcies. Aquest dissabte és el segon dia que Benedito recull signatures.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut