barça

Joan Laporta assenyala el "principal artífex" del Barça actual

Des de Mallorca, el president del FC Barcelona agraeix públicament la tasca d'un dels executius que va "fitxar" la primavera del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

La vigília del partit a Son Moix, Joan Laporta sopava amb les penyes barcelonistes de Mallorca i no ha volgut desaprofitar l'oportunitat de posar en valor la tasca del director de futbol del FC Barcelona, Mateu Alemany. El d'Andratx va ser el primer executiu que va portar el president blaugrana un cop guanyades les eleccions del març de 2021. Laporta considera va ser un encert: "Ens calien aires de Mallorca".

"Mateu Alemany ha fet una feina extraordinària i és el principal artífex d'aquest equip tan competitiu que tenim avui."

"Era vendre les palanques o demanar diners a la gent"

Joan Laporta ha associat la recuperació dels bons resultats de la secció masculina de futbol al nom d'Alemany, però és cert que si el mallorquí va poder tancar els reforços de Lewandowski, Raphinha o Kounde va per l'impuls a les palanques:

"Malauradament, amb motiu del llegat que hem rebut només teníem dues opcions: o vendre les palanques o començar a demanar diners a la gent. En un moment de pandèmia i dificultats econòmiques, ni els meus companys de junta directiva ni jo no ho volíem fer això de demanar diners. S'han hagut de vendre actius per consolidar aquesta recuperació."

No obstant, per si queden escèptics, els ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat:

"Però estigueu tranquils, perquè en un moment de màxima dificultat del club els hem venut a molt bon preu i sense perjudicar excessivament el compte de resultats dels pròxims anys. Hem anat al mercat i ho hem venut adequadament."

Dissabte Laporta serà a la llotja de Son Moix amb l'esperança de presenciar la sisena victòria consecutiva a la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut