Barça

Joan Laporta aposta per la continuïtat de Frenkie de Jong

El FC Barcelona encara no ha anunciat els seus fitxatges de manera oficial, però Joan Laporta ja ha confirmat fins i tot la data en què seran presentats Kessié i Christensen com a nous futbolistes blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça ha participat en un acte d'homenatge a Johan Cruyff que ha tingut lloc a l'Hostal La Gavina de s'Agaró.

Laporta s'ha mostrat partidari de la continuïtat de Frenkie de Jong, sempre que el fair play financer ho permeti. També ha avançat que la renovació de Gavi es materialitzarà de forma imminent.

Precisament a partir de dilluns es començarà a treballar per activar la segona palanca econòmica que permeti fer fitxatges. En aquest sentit, ha confirmat que aquesta mateixa setmana s'anunciaran oficialment dos fitxatges: dimecres el de Kessié i dijous el de Christensen.

Laporta ha explicat que ja han presentat una oferta al Leeds per Raphinha i que confien que Dembélé encara pot acceptar l'oferta del Barça, ja no de renovació -perquè el contracte ha expirat-, però sí per tornar a vestir la samarreta blaugrana.

Per últim, Laporta també ha confirmat que Rafa Márquez serà l'entrenador del Barça Atlètic la temporada que ve.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut