Joan Laporta en la presentació del trasllat a Montjuïc
Joan Laporta en la presentació del trasllat a Montjuïc (BCN)
Barça

Joan Laporta anuncia una rebaixa en els abonaments a Montjuïc

El president del FC Barcelona ha confessat que se n'han replantejat el preu perquè hi ha hagut menys peticions de les esperades

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta, com la majoria del barcelonisme, ha tingut una nit molt moguda. El president blaugrana es va deixar veure desbocat al vestidor de l'RCDE Stadium celebrant el títol de Lliga. Aquest dilluns al matí, però, Laporta tenia diferents compromisos amb mitjans de comunicació. Un d'ells ha estat "El món a RAC1", on, a més de l'èxit del Barça, el president ha parlat de la pròxima temporada, amb temes rellevants com el possible retorn de Leo Messi.

Pel que fa al trasllat a Montjuïc, Laporta ha desvelat que la directiva abaixarà el preu dels abonaments. La decisió, tal com ha confessat el mateix president, arriba després que s'hagin rebut menys peticions de les esperades en un primer moment. L'anunci es farà oficial durant les pròximes setmanes.

"A veure, menys de les que ens pensàvem. De moment, va a un ritme lent. Tal com va dir el vicepresident econòmic Eduard Romeu i Elena Fort, estàvem estudiant diverses opcions, ho vam decidir en una junta a Banyoles. La veritat és que ho hem revisat i tenim pensat modificar els preus dels abonaments. Aviat ho anunciarem."

Durant l'entrevista a "Els matins" de TV3, Joan Laporta també ha parlat d'aquestes rebaixes dels abonaments. En aquest cas, el president del Barça ha estat més específic i ha detallat que el preu tindrà molt en compte els socis.

"Hem trobat una solució que anunciarem aquesta setmana. Està tancat i crec que és més ajustat del que ha de ser. Les incomoditats que presenta Montjuïc crec que les hem de recompensar als socis que volen anar a veure el Barça. Crec que hem trobat la millor solució."

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut