BARÇA

Joan Gaspart: "Poso la mà al foc per Bartomeu"

Sobre les eleccions, l'expresident del Barça demana que els perdedors aportin les seves idees al nou projecte en una entrevista al programa "Esport Club"

Oriol VidalActualitzat

Joan Gaspart ha defensat Josep Maria Bartomeu en ple esclat del Barçagate. L'expresident del Barça, amic personal de Bartomeu, s'ha mostrat ben transparent en una entrevista al programa "Esport Club", que des d'aquesta setmana torna a emetre's cada tarda a les 15.30 a Esport3.

"No crec que una persona com Bartomeu, amb una situació personal boníssima, perquè és un empresari com una casa de pagès, hagi fet res que perjudiqués el Barça. Si poso la mà al foc per ell? Sí. Una altra cosa és el que hagi pogut fer algun dels centenars de treballadors del club. Jo confio en la justícia, com ja va passar amb Sandro Rosell."

Gaspart no està preocupat per les repercussions que l'escàndol pugui tenir per a la reputació de l'entitat.

"La jutgessa ha estat molt clara: el Barça, com a institució, no en té cap culpa. Tenim la sort de ser un club fiscalitzat pels socis i tot acaba tenint ressonància. Som un club molt gran... i pobres de nosaltres, si algun dia no es parla dels nostres problemes!"

Així doncs, res discuteix el títol de "pitjor president de la història del Barça" que Gaspart es va atorgar fa poc, en un exercici de ferma autocrítica.

"Bartomeu ha tingut un mal final, però ha guanyat Champions i títols, cosa que jo no vaig aconseguir. No es tracta d'un tema de rànquing, tampoc. Només vaig voler dir que sempre s'ha de donar la cara davant dels socis pels errors."

 

Confiat en les eleccions

Gaspart confia que la participació a les eleccions sigui la més elevada i doni fermesa a la nova etapa.

"Tant de bo votem més de 80.000 socis. Voldrà dir que tindrem un president fort, a qui només demano una cosa: que obri les portes del club i permeti que els altres candidats, que tenen idees per al club, les puguin aportar."

Ara bé, l'exdirigent té clar el seu desig immediat.

"La meva màxima preocupació ara mateix és que aquesta nit fotem tres gols al Sevilla."

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut