Els jugadors del Barça aplaudint a l'afició
Els jugadors del Barça aplaudint a l'afició
Barça

Joan Gaspart: "El Barça guanyarà la Lliga, la Copa i la Champions"

L'expresident assegura que Xavi està llest per dirigir la banqueta blaugrana

L'acomiadament de Ronald Koeman ha donat molt a parlar. Gran part de l'afició blaugrana està d'acord amb la decisió de Joan Laporta i un d'ells és Joan Gaspart. En una entrevista a El Confidencial, ho ha confirmat:

"Ens agradi o no, el futbol funciona així. És més fàcil fer fora l'entrenador que tots els jugadors. Koeman és un gran barcelonista i em sap greu, ja que soc amic seu i l'aprecio molt. Si li haguessin donat més temps, hauria fet una bona feina".
 

L'estil de joc de Koeman no s'ha assemblat al joc habitual del Barça. Segons Gaspart:

"L'essència del joc depèn dels jugadors que tinguis per fer aquell joc. No ens oblidem que aquest equip no té Víctor Valdés, Puyol, Iniesta, Xavi, Messi, Busquets... Amb aquests futbolistes, el Barça podia jugar a un futbol diferent del d'ara".

Xavi, preparat per al repte

Xavi és el recanvi que sona amb més força per ocupar la banqueta culer. Per Joan Gaspart, està llest per afrontar el repte:

 "Tenint en compte els resultats, era prematur que Guardiola, que només havia entrenat al filial, entrenés al Barça? I Luis Enrique? Per què no funcionarà? Tots opinaven que no tenien experiència i després arriben els resultats. Li desitjo tota la sort del món perquè la seva sort és la de tots els culers. Ell ha demostrat des de fa molts anys que ser tècnic del Barça era una de les seves ambicions".

 

La temporada no serà fàcil per al Barça, encara que només s'hagin disputat dos mesos de competició. Sobre una possible temporada de transició, Gaspart discrepa: "Al Barça, no hi ha transicions que valguin. Confio en els que hi ha, en algun fitxatge que arribi, en els jugadors del planter que pugin al primer equip... També cal dir que s'ha centrat el focus en el Barça com a únic equip amb problemes econòmics i no és cert; tots els equips els tenen, perquè la pandèmia els ha perjudicat. Es parla molt de la derrota del Barça a Vallecas, però poc de l'empat del Madrid davant de l'Osasuna".

"El Barça guanyarà la Champions, la Lliga, perquè encara queda molt campionat, i la Copa, perquè encara no ha començat".

L'expresident ha conclòs dient que els blaugrana conseguiran el triplet a final de temporada, afirmant que "un es pot equivocar, però sense l'optimisme s'és molt desgraciat. Coses més dificils he vist al futbol".

 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezKoeman
Anar al contingut