Espanyol

Joan Francesc Ferrer, "Rubi": "L'Espanyol ha de ser la sensació de la Lliga"

El tècnic perico és optimista amb la temporada que ha començat i espera confirmar aquestes bones sensacions en "cinc o sis jornades"

Actualitzat

L'entrenador de l'RCD Espanyol, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha explicat aquest diumenge a Vilassar de Mar que creu que el quadre blanc-i-blau ha de ser la sensació de la Lliga i que espera confirmar-ho en cinc o sis jornades".

El tècnic ha afirmat: "el grup ha assumit totalment que hem de ser ambiciosos i tinc ganes que ens ho demostrin a tots". El preparador ha recordat, a propòsit de l'última jornada contra l'Alabès: "si fem el 0-2, el partit no se'ns escapa i això et demostra que si segueixes buscant el gol no tens disgustos".

Rubi, en aquest sentit, ha revelat que el grup "sentia ràbia per perdre a Vitòria, és una llàstima que no hàgim jugat aquest cap de setmana". "La plantilla creu en el que estem fent i vol donar alegries a l'afició", ha dit.

A l'acte de Vilassar de Mar, la tradicional Cigronada, organitzada per la penya perica de la localitat, hi han anat, a més de l'entrenador, els expresidents de l'entitat Daniel Sánchez Llibre i Joan Collet.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut