Espanyol

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ja pensa en blanc-i-blau

En quatre o cinc dies podria tancar el seu fitxatge per l'Espanyol

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", esgota les seves últimes hores a El Alcoraz. Ho fa amb un sentit més pràctic que nostàlgic: "M'agrada marxar deixant la porta oberta. M'agrada marxar d'un lloc on la gent queda contenta amb nosaltres. Deixem el club en el seu millor moment de la història i, a partir d'aquí, marxem a buscar nous plantejaments", assegura el de Vilassar de Mar.

El nou repte és l'Espanyol, però l'acord encara no està tancat.

"És un tema de 'timing' i de tancar petites coses. En quatre o cinc dies he de saber què faré perquè per la meva estabilitat emocional és important."

El tècnic assegura que a l'Espanyol farà una aposta valenta: "La diferència que hi pot haver entre diferents entrenadors és la valentia. Jo crec que en aquest sentit m'agrada transmetre al jugador que s'atreveixi a fer coses, m'agrada que s'intenti buscar la porteria contrària contínuament, que no et conformis amb un resultat a favor d'un gol..."

A Rubi no li importa que l'Espanyol visqui la pròxima temporada sotmès a una economia de guerra perquè pensa que "el planter, si se li dona oportunitats, pot sorprendre amb jugadors que poden donar el nivell." També assegura que "amb dos o tres fitxatges ben fets pot fer un gran equip, però sobretot si hi ha fam dins l'equip".

El tècnic català no tanca les portes a endur-se de l'Osca "El Cucho" Hernández. El colombià ha marcat 16 gols en 33 partits. Aquest dissabte (20.30), Rubi aspira a guanyar la Lliga de Segona Divisió al camp de l'Oviedo.  

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut