Motor

Joan Fontserè: "Aquest any no pagarem els cànons d'F1 ni de MotoGP" 

El director del Circuit de Barcelona-Catalunya n'explica els motius en una entrevista a EFE: no hi haurà ingressos per taquillatge ni impacte econòmic a la zona

Redacció Esport3Actualitzat

El director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, ha assegurat, en una entrevista a EFE, que aquest any no es pagaran els cànons pels Grans Premis de Fórmula 1 i de MotoGP perquè no hi haurà ingressos per venda d'entrades i tampoc hi haurà un impacte econòmic positiu en la zona.

"Els Mundials de Fórmula 1 i Moto GP ens suposen una gran despesa per culpa dels cànons que hem de pagar i uns ingressos relatius en el taquillatge. On generen molta riquesa aquests Grans Premis és en l'activitat econòmica de l'entorn. A nivell estrictament econòmic, per al Circuit la suspensió no ha estat un fet negatiu".

Fontserè també ha explicat que només podran assistir entre 1.500 i 2.000 persones al Gran Premi de Fórmula 1 que s'ha de celebrar el 16 d'agost al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta del personal necessari per a l'organització de la cursa, que treballarà sota unes grans mesures de seguretat i, per exemple, els integrants de les diferents escuderies no es relacionaran entre ells.

El director del Circuit ha explicat que s'ha ofert a l'organització l'opció de celebrar, en aquest mateix escenari, un segon Gran Premi de Fórmula 1, però aquesta possibilitat encara s'està estudiant.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut