Espanyol

Joan Collet: "El que es fa amb l'Espanyol a Catalunya és un apartheid"

Aquest dijous es va fer el tradicional dinar de Nadal de l'Espanyol amb els mitjans de comunicació. La novetat d'aquest any era l'absència del president, Daniel Sánchez Llibre, que dimecres es va casar a l'estadi de Cornellà, mentre l'equip perdia per 1 a 0 al camp de l'Atlètic de Madrid. En l'ambient encara flotava el derbi del cap de setmana i el seguit de declaracions posteriors que qüestionaven el tracte dels mitjans amb l'equip blanc-i-blau. El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va criticar durament el seguiment mediàtic que rep el club i el va qualificar d''apartheid' per part d'alguns mitjans de comunicació.

Actualitzat
El conseller delegat del RCD Espanyol, Joan Collet, va criticar durament el tractament mediàtic que rep el club blanc-i-blau a Catalunya, en el tradicional dinar de Nadal amb els periodistes que cobreixen l'actualitat blanc-i-blava celebrat a les instal·lacions de Cornellà-el Prat.

"El que s'està fent amb l'Espanyol és un apartheid, molt més dolent del que es feia abans. Abans es criticava el centralisme amb el Reial Madrid, que realment existia, però el que passa a Catalunya entre el Barcelona i l'Espanyol és molt pitjor que el que passava llavors", va assegurar el dirigent blanc-i-blau.

El jugador Luis García i l'entrenador Mauricio Pochettino ja es van mostrar molestos pel tractament d'alguns mitjans després del derbi. "El club està amb ells. Quan sortim del cercle de premsa que segueix el dia el dia ens veiem menyspreats i això com a club històric i de Barcelona no ho podem permetre", va insistir Collet.

El conseller delegat va tornar a insistir en la diferència de tracte entre el Barça i l'Espanyol: "Som de Catalunya i de Barcelona, igual que l'altre equip de la ciutat. Hi ha hagut alguns titulars que han fet mal. Sembla mentida la poca memòria que tenim després de criticar durant tants anys el centralisme amb el Reial Madrid".

Finalment, Collet espera una bona assistència en la tornada de Copa malgrat la data del partit, el pròxim 6 de gener a les 20.00 hores. "És bonic i és un torneig que ens il·lusiona a tots. No vaig veure el partit del Calderón però m'han dit que la imatge va ser molt bona. No vam merèixer perdre i ara hem de remuntar", va concloure.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut