Collet, en una imatge d'arxiu
Collet, en una imatge d'arxiu
Futbol

Joan Collet culpa els jugadors del Barça dels incidents: "Va ser una provocació"

L'expresident de l'Espanyol creu que la rotllana de celebració dels jugadors blaugrana no s'hauria d'haver fet. També argumenta que les principals víctimes de la invasió de camp són la pròpia gent de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Collet ha afegit llenya al foc. L'expresident de l'Espanyol entre 2012 i 2016 ha condemnat els aldarulls, però també ha acusat els blaugranes de provocar:

"Va ser una provocació, per tot el que s'havia acordat."

Al programa Planta Baixa de Tv3, Collet ha mantingut la seva argumentació, condemnant els aldarulls però remarcant que la celebració blaugrana es va allargar massa i destacant com aquests fets perjudiquen la imatge de l'Espanyol:

 

Una actitud que contrasta amb la de l'actual directiva de l'Espanyol, que ahir mateix, només acabar el partit, va condemnar els fets. Per Mao Ye, conseller delegat del RCD Espanyol, són "fets aïllats que no representen el club."

Pericos reconeguts com Ànder Mirambell van criticar ahir també l'actitud dels ultres.

 

Després d'analitzar les imatges de la invasió a Cornellà-el Prat durant la celebració del Barça, LaLiga denunciarà els fets davant dels organismes competents. En col·laboració amb l'Espanyol, identificarà tots els responsables perquè, si legalment s'escau, no puguin tornar a un camp de futbol.

LaLiga estudia ara a qui eleva la denúncia dels fets. En principi, al Comitè de Competició de la RFEF, que és qui té les competències per sancionar els clubs amb el tancament total o parcial dels estadis. En alguns casos, també es deriva a Antiviolència (CSD).

Anar al contingut