Joan Collet i l'Espanyol estan buscant inversions al Brasil
Espanyol

Joan Collet confirma que l'Espanyol farà el passadís de campió al Barça en el derbi a Cornellà-el Prat

L'Espanyol ha anunciat, a través del president, Joan Collet, que no tindrà cap inconvenient a fer el passadís als futbolistes del Barça, d'aquí a dues jornades a Cornellà-el Prat, després que ahir el conjunt blaugrana es va proclamar campió de Lliga. El màxim dirigent de l'entitat blanc-i-blava ha volgut així evitar suspicàcies, ja que el Barça és un dels màxims rivals històrics del club espanyolista. "És el més lògic. Tots els equips el faran fins que finalitzi la temporada i nosaltres no volem que hi hagi debat en aquest tema", ha assegurat.

Actualitzat
L'Espanyol ha anunciat, a través del president, Joan Collet, que no tindrà cap inconvenient a fer el passadís als futbolistes del Barça, d'aquí a dues jornades a Cornellà-el Prat, després que ahir el conjunt blaugrana es va proclamar campió de Lliga.
   
El màxim dirigent de l'entitat blanc-i-blava ha volgut evitar suspicàcies, ja que el Barça és un dels màxims rivals històrics del club espanyolista. "És el més lògic. Tots els equips el faran fins que finalitzi la temporada i nosaltres no volem que hi hagi debat en aquest tema", ha assegurat.

L'empat contra el Reial Madrid va facilitar el títol de Lliga als blaugrana, però des del vestidor de l'Espanyol insisteixen que l'equip lluita pels seus propis objectius, com una possible classificació per a la Lliga Europa.

Colotto: "Europa està difícil, però ho intentarem"

El central espanyolista Diego Colotto ha reconegut que la lluita per Europa "està difícil" però que ho intentaran "tot i que quedi una mica lluny" ja que falten tres jornades per disputar-se i a falta de la resta de partits de la jornada, els blanc-i-blaus estan  a tres punts del vuitè lloc.
   
Al marge de les opcions europees del grup, el central italoargentí ha destacat la bona imatge de l'Espanyol contra el Madrid, contra el qual van empatar a un. "Cal tenir respecte pel grup i demostrar que ho mereixem. Volíem deixar-ho clar perquè no sembli que un dia estem de vacances i un altre no", ha explicat.

Colotto ha reconegut, en aquest sentit, que la cara que va mostrar l'equip a Sevilla, l'anterior jornada, no va ser la millor. "Al Sánchez Pizjuán la sensació amb la que acabem va ser lletja, ja que no transmetem el que veníem fent fins ara, però ahir vam lluitar i l'afició es va anar contenta a casa", ha afirmat.
   
D'altra banda, el defensa ha lamentat que el gol anul·lat al seu company Héctor Moreno, després d'un córner, no pugés al marcador per fer el 2-0. "El seu gol podria haver servit per tancar el partit. Però el Madrid té un equip molt potent i coneixem la seva força, al final van acabar jugant amb tot", ha analitzat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut