Joan Collet i l'Espanyol estan buscant inversions al Brasil
Futbol

Joan Collet celebra 100 dies de president de l'Espanyol "esperançat" en el present i el futur

El president de l'Espanyol, Joan Collet, que aquest dimarts compleix cent dies en el càrrec, s'ha mostrat il·lusionat i esperançat en el present i el futur del club, a més d'assegurar que la seva forma de treballar els portarà "a bons resultats esportius del primer equip i del planter". El dirigent ha destacat, en unes declaracions als mitjans del club espanyolista, que el seu consell d'administració no oblida "garantir plenament la viabilitat econòmica, el progrés social i institucional de l'entitat".

Actualitzat
El president de l'Espanyol, Joan Collet, que aquest dimarts compleix cent dies en el càrrec, s'ha mostrat il·lusionat i esperançat en el present i el futur del club, a més d'assegurar que la seva forma de treballar els portarà "a bons resultats esportius del primer equip i del planter". El dirigent ha destacat, en unes declaracions als mitjans del club espanyolista, que el seu consell d'administració no oblida "garantir plenament la viabilitat econòmica, el progrés social i institucional de l'entitat". "Al costat de l'esforç i la dedicació dels empleats del club, trobarem solucions i noves idees per a les diferents àrees", ha afegit el president de l'Espanyol.
 
En l'àmbit personal, Collet no ha experimentat grans canvis en la seva feina habitual en passar de conseller delegat a ser, també, el president de l'Espanyol. "He intensificat l'agenda institucional, però mantenint també la plena dedicació a la feina que el club porta a terme el dia a dia", ha afirmat. En l'àmbit esportiu, el màxim mandatari blanc-i-blau ha destacat la bona marxa de l'equip després de l'arribada del nou entrenador, el mexicà Javier Aguirre: "Podem estar molt contents de la reacció de l'equip i de com s'està treballant en tota l'àrea esportiva".
Anar al contingut