Navarro amb la seva dona i les seves dues filles abans del partit contra Veneçuela (EFE)
Bàsquet

Joan Carles Navarro supera Epi com el jugador que més vegades ha jugat amb la selecció espanyola

Navarro ha sumat 240 internacionalitats en el partit amistós contra Veneçuela a Madrid i ha superat l'exblaugrana Juan Antonio San Epifanio "Epi"

Actualitzat

L'escorta del FC Barcelona Lassa Joan Carles Navarro s'ha convertit aquest dimarts en el jugador que més vegades ha vestit la samarreta de la selecció espanyola de bàsquet. Navarro ha sumat 240 internacionalitats en el partit amistós contra Veneçuela a Madrid i ha superat l'exblaugrana Juan Antonio San Epifanio "Epi"

Navarro, capità del combinat espanyol que dirigeix ​​Sergio Scariolo, va debutar com a internacional absolut en els Jocs Olímpics de Sydney del 2000. Des de llavors i fins avui, ha anotat un total de 2.739 punts, amb una mitjana de 11,5 per partit, ha capturat 360 rebots i ha sumat 415 assistències.

Destaquen en el seu palmarès amb la selecció espanyola la medalla d'or aconseguida al Mundial del Japó (2006), els subcampionats olímpics de Pequín (2008) i Londres (2012), el bronze en els Jocs de Rio de Janeiro o els triomfs en els Eurobasket de Lituània (2011) i Polònia (2009).

Anar al contingut