Un altre triomf d'etapa, el primer de l'any, per a Joan Barreda (Reuters)
Motor

Joan Barreda s'emporta la seva primera etapa però Ricky Brabec es manté ferm en el liderat

El pilot de Torreblanca encapçala un podi complet de la marca Honda, més forta que mai

Actualitzat

Jornada de doble satisfacció per a la marca Honda. Joan Barreda ha guanyat la seva primera etapa del Dakar 2020, mentre que Ricky Brabec, vigent líder de la classificació general en la categoria de motos, ha entrat segon a poc més d'un minut, cosa que li ha servit per consolidar la seva posició. Per acabar-ho d'adobar, un altre pilot d'Honda, Kevin Benavides, ha entrat en tercer lloc.

Barreda ha confirmat el seu bon moment després d'un inici de ral·li discret i, després d'entrar en les primeres posicions en els últims dies, finalment ha pogut celebrar un triomf d'etapa. El pilot de Torreblanca és ara tercer a la classificació general, dominada per un altre pilot d'Honda, el nord-americà Brabec. D'aquesta manera, cada cop sembla més clar que la marca alada acabarà amb la llegendària tirania de KTM en la categoria. L'etapa s'ha cancel·lat abans d'hora pel fort vent, que dificultava el pilotatge i impedia volar els helicòpters de l'organització.  

Laia Sanz ha estat la primera catalana a entrar en meta. Ho ha fet en el dinovè lloc, a 27 minuts de Barreda, i ara es troba a la classificació general en el dissetè lloc, just darrere de dos altres pilots catalans, Jaume Betriu, quinzè, i Joan Pedrero, setzè.    

 

 
 
 
 
Anar al contingut