Dakar

Joan Barreda: "La caiguda de fa dos dies m'ha passat factura"

Al pilot de Torreblanca li han fet un escàner al cap i s'estarà uns dies en observació ingressat en un hospital de Yiddah per precaució

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'abandonar el Dakar en la penúltima etapa, Joan Barreda (Honda) ha estat traslladat aquest dijous a un hospital de Yiddah per fer-se un escàner al cap. A través d'un missatge difós en les seves xarxes socials, el pilot de Torreblanca ha explicat com està després de la forta caiguda que va tenir fa dos dies.

"Soc a l'hospital, on em faran un escàner al cap. La caiguda de fa dos dies, en què vaig perdre la consciència durant uns minuts, m'ha passat factura avui. Tenia moltes ganes de continuar en carrera i acabar el millor possible, però no ha pogut ser. Vull donar les gràcies a l'equip HRC i a tots vosaltres per ser sempre aquí."


Barreda, que ocupava la cinquena posició a la general de motos a l'inici de la penúltima especial, s'ha retirat de la cursa aquest dijous després de saltar-se un punt de repostatge i quedar-se sense gasolina al dipòsit. Un cop sol·licitada l'assistència de l'equip mèdic, a Barreda l'han traslladat al bivac en helicòpter i d'allà l'han portat a l'hospital, on s'estarà uns dies en observació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut