Joan Barreda, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Joan Barreda i Carlos Sainz abandonen en el ral·li del Marroc quan eren líders

El pilot castellonenc ha tingut una caiguda i el Peugeot de Sainz s'ha avariat. A falta d'una etapa, Sunderlansd i Al-Attiyah són els nous líders en motos i cotxes, respectivament

Actualitzat

La penúltima etapa del ral·li del Marroc ha estat tan accidentada que ha propiciat un doble canvi en el liderat de la prova. Joan Barreda, que fins ara comandava la categoria de motos amb autoritat, ha tingut una caiguda que l'ha descartat per al títol i fins i tot l'ha fet passar per l'hospital.

"No és res greu però em faré una prova completa per precaució", ha dit el pilot castellonenc. "Sembla que hi havia una zona que no estava senyalitzada en el llibre de carrera. No sé què ha passat però de cop m'he trobat volant pels aires", ha comentat.

La caiguda de Barreda li dóna el liderat a Sam Sunderland a falta d'una etapa per la conclusió del ral·li. Pel que fa a Laia Sanz, una altra bona etapa de la corberenca, que ha entrat en el 15è lloc provisional.

El Peugeot de Sainz s'avaria

També en cotxes hi ha canvi de líder, ja que el Peugeot de Carlos Sainz s'ha aturat en el quilòmetre 78 i ha forçat l'abandonament  del pilot madrileny. El líder és ara el qatarià Nassr Al-Attiyah, amb una renda de més de 16 minuts sobre el segon classificat, el saudita Yazeed al-Rajhi, guanyador de la quarta etapa.  

La bona notícia del dia és el tercer lloc de Sébastien Loeb, que a poc a poc demostra que es va familiaritzant amb el Peugeot i amb aquest tipus de proves de cara a la seva estrena al Dakar.

Anar al contingut