Joan Barreda, durant l'etapa d'avui (EFE)
Ral·li

Joan Barreda i Al-Attiyah, líders del Ral·li d'Andalusia amb només una etapa per disputar

El pilot valencià recupera el liderat en motos després d'una gran jornada. En cotxes, Al-Attiyah es manté en la primera posició

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot qatarià Nasser al-Attiyah (Toyota), en cotxes, i el valencià Joan Barreda (Honda), en motos, han guanyat la tercera i penúltima etapa del Ral·li d'Andalusia. Unes victòries que els situen líders de la prova a falta d'una sola etapa.

Barreda ha completat l'etapa amb un temps de dues hores, 54 minuts i 51 segons, seguit en segona posició del portuguès Joaquim Rodrigues, a 2.56, i l'espanyol Lorenzo Santolino, tercer a 4.35. Precisament Santolino ha perdut el primer lloc de la general a favor de Barreda, amb una distància ara de 2 minuts i 52 segons, i amb el xilè Pablo Quintanilla, tercer, a 10 minuts i 40 segons. El català Joan Pedrero és ara mateix setè a poc més de 19 minuts.

En cotxes, Al-Attiyah ha aconseguit el triomf d'etapa amb un temps de 3 hores, 12 minuts i 38 segons, seguit del saudita Yazeed al-Rajhi i Carlos Sainz. A la general, Al-Attiyah es manté líder, seguit de Sainz, segon, i Al-Rajhi, tercer.

La quarta i última etapa del Ral·li d'Andalusia es disputarà aquest diumenge en un recorregut de 296 quilòmetres amb sortida des de Coripe i arribada a Villamartín.

 

 

Anar al contingut