Dakar

Joan Barreda guanya la 10a etapa del Dakar en motos i Nani Roma manté el liderat en cotxes

Marc Coma (KTM) manté amb comoditat la primera plaça en motos del Dakar. El d'Avià ha estat cinquè de la desena etapa (631 quilòmetres entre Iquique i Antofagasta), a 11:26 de Joan Barreda (Honda). El castellonenc no es dóna per vençut, però es manté lluny de Coma a la general: 44 minuts i 10 segons. En cotxes, Nani Roma (Mini) manté el liderat amb 2:15 d'avantatge sobre Stéphane Peterhansel (Mini). L'etapa l'ha guanyada Nasser Al-Attiyah (Mini).

Actualitzat

Marc Coma (KTM) manté amb comoditat la primera plaça en motos del Dakar. El d'Avià ha estat cinquè de la desena etapa (631 quilòmetres entre Iquique i Antofagasta), a 11:26 de Joan Barreda (Honda). El castellonenc no es dóna per vençut, però es manté lluny de Coma a la general: 44 minuts i 10 segons.

En cotxes, Nani Roma (Mini) manté el liderat amb 2:15 d'avantatge sobre Stéphane Peterhansel (Mini). L'etapa l'ha guanyada Nasser Al-Attiyah (Mini), que li ha tret 3:50 al francès i 13:45 al de Folgueroles.

Abandonament de Carlos Sainz

Carlos Sainz, que no tenia opcions en la general, ha abandonat el ral·li per culpa d'un accident en un enllaç durant la desena etapa. El madrileny no s'ha fet mal, però el seu vehicle ha quedat molt malmès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut