Joan Antoni Samaranch, en una imatge d'arxiu
Jocs Olímpics

Joan Antoni Samaranch: "No hi ha cap data límit per decidir si es suspenen els Jocs de Tòquio"

El vicepresident del COI ha assegurat que no posaran en risc la salut dels atletes i que seguiran les recomanacions dels experts

Actualitzat

El vicepresident del COI, Joan Antoni Samaranch, ha desmentit les declaracions de Dick Pound i ha assegurat que no hi ha data ni límits per decidir sobre possibles canvis o la suspensió dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 atesa la crisi del coronavirus.

"No hi ha data límit, ni tres mesos, ni dos, ni vint, ni hi ha cap reunió prevista, res de res. Nosaltres el que hem de fer és continuar amb el nostre camí i deixar treballar els experts. De moment, no hi ha cap indicació, ni cap recomanació, ni cap insinuació al respecte del que passarà d'aquí uns mesos. I, per tant, estem concentrats en fer els millors Jocs possibles el juliol a Tòquio. I per tant no hi ha ni dates ni límits".

Samaranch ha afegit que, en cap cas posaran en risc la salut dels atletes i que estan molt atents a la crisi i al que aconsellin els experts.

"L'últim que farem a la vida és posar en risc la salut dels atletes", va indicar el dirigent espanyol. "Estem molt atents, no som uns irresponsables. Ho veiem amb tristesa, amb serietat i amb l'òbvia i necessària preocupació. I ens estem ocupant de tenir la màxima informació possible, d'estar al dia i sobretot de col·laborar amb els que en saben, que són els que han de prendre les decisions".

Anar al contingut