Futbol

Jimmy Jump fa una crida a YouTube per aconseguir diners i saltar al Camp Nou per posar una barretina a Mourinho

Jaume Marquet, més conegut pel seu àlies artístic, Jimmy Jump, no desaprofita gairebé cap oportunitat per practicar el seu passatemps favorit: saltar d'espontani en esdeveniments importants. Aquest cop, però, ha volgut avançar-se als esdeveniments i ha fet una crida a través de YouTube, on demana diners per pagar la multa que li posarien si saltés al Camp Nou en el proper clàssic, el dia 29. El seu objectiu és posar-li una barretina a José Mourinho.

Actualitzat
"Ara m'he proposat un gran repte: fotre-li la barretina a Mourinho, però resulta que tinc un greu problema. Tinc un deute acumulat de 100.000 euros en multes governatives que s'han de pagar", diu Jimmy Jump.

La multa més cara que ha tingut fins ara és precisament quan va saltar al Bernabéu en un Madrid-Barça, en què li van caure 60.000 euros. Va ser el famós 0-3, el 2005, amb Ronaldinho d'estrella.

En el vídeo de YouTube, Jimmy Jump anima els seus seguidors a col·laborar. "Si voleu que li foti la barretina a Mourinho m'heu d'ajudar com sigui", afegeix, i es justifica dient que no té espònsors ni patrocinadors.
Anar al contingut