Jhonatan Narváez celebra la victòria a la 12a etapa del Giro amb final a Cesenatico (@giroditalia)
Ciclisme

Jhonatan Narváez aconsegueix, en solitari, la segona victòria equatoriana al Giro

La dotzena etapa, a Cesenatico, ha suposat un autèntic trencacames, amb l'afegit de la pluja, però no ha provocat canvis a la classificació, liderada pel portuguès Joao Almeida

Imma Pedemonte Actualitzat

El portugués Joao Almeida continua sent el líder del Giro després de la dotzena etapa, que ha tingut la sortida i l'arribada a Cesenatico, amb cinc ports de muntanya. Un continu puja i baixa. L'etapa perfecta per a una escapada, com així ha passat. Catorze corredors han marxat ben aviat del gran grup i han arribat a tenir 13 minuts d'avantatge. Les irregularitats del terreny, un autèntic trencacames, han fet que aquest grup de fugats anés minvant, i també hi ha contribuït el mal temps de les dues hores finals, amb pluja i alguns moments, fins i tot, pedregada. Qui n'ha tret més profit, de tot plegat, ha estat l'eqüatorià de 23 anys Jhonatan Narváez. L'ucraïnès Mark Padun se li ha acostat molt, a pocs quilòmetres del final, però Narváez no s'ha rendit i ha mantingut les distàncies tirant amb força, encara que també li ha anat a favor la punxada de Padun.

Narváez, de l'equip Ineos, ha entrat sol a la meta, després de 5 hores, 31 minuts i 24 segons, i Mark Padun (Bahrein McLaren)  l'ha seguit a un minut i 8 segons. El gran grup, amb els favorits, ha travessat la línia de meta a gairebé 8 minuts i mig. Segona victòria d'un ciclista equatorià, després de la de Jonathan Caicedo a l'Etna, en la tercera etapa. Joao Almeida manté la "maglia rosa", amb 34 segons sobre l'holandès Wilco Kelderman (Sunweb) i 43 respecte a Pello Bilbao (Bahrain McLaren).
 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut