Jesús Velasco, ambiciós en la seva nova aventura (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Jesús Velasco: "Seria hipòcrita no dir que ho hem de guanyar tot"

Tot i la seva experiència i el seu exitós palmarès, Jesús Velasco no ha decebut en la seva presentació com a nou entrenador del Barça per les 2 pròximes temporades amb qui aspira a guanyar-ho tot

Imma Casares FerreiroActualitzat

A començaments d'estiu ja es va saber que Jesús Velasco, de 54 anys, era l'aposta del Barça per substituir Andreu Plaza com a entrenador del primer equip de futbol sala. El tècnic de Toledo acumula una experiència de 25 anys com a entrenador, un palmarès impressionant que contempla sis Scudettos, dues Champions i cinc Lligues consecutives amb el Movistar Inter i la distinció de millor entrenador del món des del 2014 fins al 2018, entre altres èxits. Posseïdor d'una trajectòria envejable, Jesús Toledo ha estat presentat com a entrenador del Barça per les dues pròximes temporades:

"Tot i la meva experiència, per mi és un honor, una gran oportunitat entrenar el Barça; és un motiu que em motiva molt perquè sempre he volgut un projecte com aquest, un projecte on hagi gent jove del planter que tingui ganes de pujar i créixer. La meva idea és treure jugadors del planter que evolucionin i arribin al primer equip."

Jesús Velasco, que destaca que els seus trets d'identitat són la intensitat i la coordinació dels jugadors en la pista, ha fet gala d'una ambició màxima:

"Seria hipòcrita si no digués que ho hem de guanyar tot; hem de guanyar tots els partits: oficials, amistosos, finals, de Lliga, d'Europa... evidentment serà complicat però el repte està sobre la taula i jo l'accepto. Espero que els jugadors també."

L'entrenador blaugrana està treballant amb pocs jugadors del primer equip a causa del Mundial que es disputarà aquest mes de setembre. "Això és un desavantatge perquè com he dit a mi m'agrada treballar molt la coordinació a la pista i per tant no sé quan trigaré a implementar el meu model de joc". El que sí que té clar el tècnic del Barça és que el Palau ha de ser clau a l'hora de guanyar partits:

"El Palau és un dels millors pavellons perquè el públic és molt a prop dels jugadors. Quan hi jugues com a visitant és molt complicat però com a local notes que ajuden molt, t'empenyen i nosaltres hem d'aprofitar aquest factor per treure punts a casa. Amb el nostre joc hem d'atreure els aficionats i aconseguir omplir el Palau."

Anar al contingut