Futbol sala

Jesús Velasco és el nou entrenador del Barça de futbol sala

El tècnic castellà firma per dues temporades per endegar un nou cicle. Aquesta setmana també s'oficialitzaran les arribades de Pito i Ortiz

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ha fet oficial el nomenament de Jesús Velasco com a nou entrenador de l'equip de futbol sala per les dues pròximes temporades, fins al juny del 2023. El tècnic castellà, de 54 anys, té un palmarès indiscutible allà on ha entrenat. A la Lliga espanyola, va guanyar cinc lligues consecutives amb l'Inter i va trencar el domini del Barça de Marc Carmona. També va aixecar dues Champions consecutives (2017 i 2018). Velasco prové de l'ACCS París, d'on ha marxat com a campió de la Lliga francesa.  

Velasco comptarà amb Sergi Altisent com a tècnic assistent i es retrobarà amb jugadors com Sergio Lozano i Esquerdinha, que ja va tenir a les seves ordres quan era entrenador del Caja Segovia. El tècnic toledà s'ha mostrat molt satisfet d'entrenar el Barça, un equip que durant molts anys va veure com el gran rival.  

 "El Barça és un club enorme i és important conèixer bé com funciona tot per ubicar-te i saber on estàs per enfocar el treball en la direcció correcta, alineada amb el projecte que comença. Tinc una filosofia de joc clara, una metodologia molt definida i és una sort i un avantatge el fet d'haver treballat amb diversos dels jugadors amb qui em retrobaré al Barça (...) El meu objectiu és treure el millor rendiment de cada un dels jugadors i fer un equip que sigui dominador. És molt bo que s'hagi guanyat la lliga perquè és un input positiu i s'ha d'intentar aprofitar aquesta inèrcia per seguir guanyant". 

 

Un cop anunciat el nou entrenador, el Barça oficialitzarà en els pròxims dies dos dels nous fitxatges, Pito (Inter) i Ortiz (ACCS París), que han de ser claus en el nou Barça.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut