Carles Coll lluitarà per les medalles als 200 estils de l'Europeu de Kazan
Natació

Carles Coll, Jessica Vall i Lidón Múñoz passen a la final dels Europeus

El tarragoní Carles Coll, del CN Sabadell, nedarà la final dels 200 estils, i les nedadores del Sant Andreu Jessica Vall i Lidón Muñoz, les dels 200 braça i 100 lliures, respectivament

Redacció Esport3Actualitzat

Carles Coll s'ha classificat per a la final dels 200 metres estils de l'Europeu de Kazan de piscina curta amb el quart millor temps global. El jove nedador tarragoní, que es va quedar a les portes de la final dels 50 metres lliures, ha sorprès amb un temps d'1.54.31, la segona millor marca espanyola de tots els temps en aquesta disciplina. Coll, que va complir 20 anys aquest octubre, ha acabat tercer de la seva sèrie de semifinals, només al darrere de l'italià Alberto Razetti (1.53.39) i del grec Andreas Vazaios, vigent campió d'Europa i que ha confirmat la seva condició de favorit per revalidar el títol, amb un crono d'1.53.08.

Jessica Vall ha accedit a la final dels 200 metres braça en quedar tercera en la seva semifinal amb un temps de 2 minuts 21 segons i 16 centèsimes. La nedadora del Sant Andreu ha passat a la final amb el sisè millor registre, amb opcions de lluitar pels metalls, després de quedar fora de la final dels 100 metres. La gran candidata a la victòria és la russa Evgeniia Chikunova, de només 16 anys, amb un temps de 2.18.08. La seva companya de club, la castellonenca Lidón Muñoz, ha pogut, per fi, accedir a la lluita per les medalles, després de nedar les semifinals dels 50 lliures i dels 100 metres estils. Muñoz disputarà la final dels 100 metres lliures, en quedar tercera a la primera semifinal, amb un temps de 53 segons i dues centèsimes, a 41 centèsimes del seu millor registre, 52 segons i 61 centèsimes, rècord d'Espanya de la distància. Lidón Muñoz hi ha accedit amb la setena millor marca. La millor marca de les finalistes l'ha fet Sarah Sjöström, amb un temps de 52.22.

 

Anar al contingut