Jennifer Hermoso, amb el xandall de la selecció espanyola
Jennifer Hermoso, en un partit amb la selecció espanyola (@Jennihermoso)
Futbol

Jennifer Hermoso dona suport a les companyes de selecció tot i que no en comparteix les formes

En un comunicat assegura que la situació era "insostenible", i que havia arribat a un punt en què no es reconeixia a si mateixa

Redacció Esport3Actualitzat

Jennifer Hermoso ha deixat clara avui la seva postura sobre la polèmica que envolta la selecció femenina de futbol i el descontentament de les jugadors envers el seleccionador, Jorge Vilda.

La jugadora del Pachuca, que no havia signat el comunicat elaborat per 15 companyes, ha admès que ha necessitat uns dies de reflexió abans de pronunciar-se: "Vull manifestar públicament el meu suport a totes les companyes que fa uns dies van decidir comunicar la seva postura. No només entenc les seves raons, sinó que també he viscut moltes de les sensacions i preocupacions que han comunicat. [...] També he viscut moments molt durs fins al punt de no reconeixe'm a mi mateixa i plantejar-me si tot el que estava vivint valia la pena."

Hermoso ha explicat també com l'ha afectat la situació aquesta última setmana:

"Fa dies que no dormo pensant en solucions i buscant explicacions al buit tan gran que sento dins meu. Se'm trenca el cor de reconèixer que estem vivint els pitjors moments de la història del futbol femení a Espanya."

L'exblaugrana també aclareix que, tot i compartir els motius, ella hauria actuat d'una altra forma: "Encara que no comparteixi les formes, sí que empatitzo amb la necessitat de fer alguna cosa, ja que ens trobem enmig d'una situació insostenible que no beneficia en res el futbol femení espanyol. [...] Què més necessitem fer perquè se'ns escolti a les jugadores d'una manera amistosa?"

I acaba el comunicat explicant que, "com a jugadora compromesa amb la selecció", vol trobar-hi solucions.


Jorge Vilda, tranquil

El seleccionador femení espanyol ha trencat el silenci i ha explicat que la seva porta "sempre és oberta". Ho ha fet en una entrevista per a la revista Esquire.

"Soc una persona dialogant i la meva porta sempre és oberta per solucionar les coses. Són situacions que es donen en el futbol. Continuarem treballant per arribar al Mundial en les millors condicions."

Les jugadores, per la seva banda, asseguren que no han demanat mai el cessament de Vilda. Les quinze jugadores de la selecció espanyola que van emetre un comunicat conjunt, van veure com la lesionada Alexia Putellas també s'hi afegia i, posteriorment, també ho ha fet Jennifer Hermoso.

Anar al contingut