Jenni Hermoso: "Sempre ho he dit i ho mantinc, el Barça és el millor equip del món"
Jenni Hermoso en la seva presentació com a jugadora del Pachuca de Mèxic (EFE)
Barça

Jenni Hermoso: "Vaig passar al Barça els meus millors anys i també els pitjors"

Jenni Hermoso ha parlat al canal Fox sobre la seva adaptació al futbol de Mèxic i de la seva etapa al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una etapa al Barça Femení plena d'èxits, Jenni Hermoso explica el seu canvi d'aires al futbol de Mèxic. En una entrevista a Fox, Hermoso parla del seu record del Barça.

Les comparacions són odioses

"Sempre ho dic i ho diré, per a mi el Barça és el millor equip que hi ha al món. He tingut la sort de jugar-hi molts anys, de gaudir i guanyar".

"He tingut la sort de passar els meus millors anys allà. També els pitjors, ho he tingut tot. Cada cicle a la vida té un límit".

Adaptació a Mèxic

"Quan arribes d'un canvi tan gran és molt difícil que des del principi surtin les coses bé. Hi ha l'adaptació. Costa molt la vida, l'alçada, el joc, el canvi de futbol. L'adaptació és temps, és el que necessitava. Ara estic gaudint, m'estic sentint bé".

Repte al Pachuca 

"El Pachuca és un dels millors equips de la lliga. Les noies estan en un nivell espectacular. Però no n'hi ha prou amb això, falta que ens coneguem més, que siguem més equip".

Reivindicació feminista

"Les dones sempre hem de demostrar. Hem de fer el doble de feina per assolir el mateix. Segueix faltant-nos visibilitat"

"Aquí a Mèxic s'estan fent les coses bé, però segueix faltant suport, encara hem de demostrar molt més i fer doble feina per entrar en una societat que encara ens deixa enrere".

Anar al contingut