Jenni Hermoso durant la presentació amb el Pachuca (David Martínez Pelcastre/EFE)
FUTBOL

Jenni Hermoso, emocionada durant la seva galàctica presentació amb el Pachuca de Mèxic

El fitxatge de la davantera és el més important de la Lliga femenina del país centreamericà, que el pròxim 28 de juliol celebra vuit anys

Redacció Esport3Actualitzat

Jenni Hermoso ja és una Tuza. La davantera, que va jugar sis temporades com a culer, va ser presentada diumenge davant l'afició del Pachuca. La cinc vegades guanyadora del Pitxitxi va rebre les felicitacions d'alguns convidats especials com Rafa Márquez, actual entrenador del Barça Atlètic, i Hristo Stòitxkov, que li va enviar els seus millors desitjos en aquesta nova etapa a Mèxic.

A la presentació també va ser-hi Charlyn Corral, una de les millors jugadores del país i amb qui Hermoso assegura que farà un gran equip. Entre focs artificials i l'estima dels seus, les primeres sensacions de la nova jugadora del Pachuca, molt emocionada, van ser positives i així ho va expressar en el seu discurs de benvinguda:

"No sabria dir-vos amb paraules tot el que estic sentint. Gràcies, perquè, des que he arribat, m'heu fet sentir com a casa. Em sento part de la vostra família i només espero entrenar molt per aconseguir tots els títols. Espero que tot el que fem sigui per fer que la Lliga mexicana creixi i espero que totes les nenes es vegin reflectides en els somnis de les futbolistes."

Com a Catalunya, a l'estat d'Hidalgo lluirà el 10. Des que es va fer públic el seu fitxatge amb l'equip mexicà, que ha promocionat la seva arribada amb l'etiqueta #ElFutbolEsHermoso, la madrilenya ha estat qüestionada de manera reiterada per escollir el conjunt centreamericà venint d'un dels equips més forts del moment, com és el Barça de Jonatan Giráldez. La resposta de la davantera ha estat contundent:

"Molta gent a Espanya em pregunta com és que després de jugar a l'equip més fort, el Barça, vinc aquí, però la gent no és conscient del que té el Pachuca, del que l'envolta. (...)

Els que no ho saben, no en parlaran bé. He vist unes instal·lacions que poques vegades he vist."

Considerada una de les millors jugadores del món, Hermoso no va jugar amb Espanya l'Eurocopa femenina per una lesió al genoll, dolència que, al seu parer, no li hauria impedit jugar. Segons Hermoso, la culpa de la seva absència seria de Jorge Vilda, que no la va voler esperar i va estimar-se més substituir-la:

"És cert que hi havia una lesió i un temps determinat, però per la meva part ho vaig intentar tot i no sé si es va intentar tot perquè jo fos allà."

Tot i no haver estat present al torneig europeu, assegura que el seu objectiu és arribar en les millors condicions al Mundial:

"Tot i que hagi vingut a Mèxic, jugar el Mundial amb Espanya continua sent la prioritat. Espero arribar en les millors condicions al Mundial."

Amb l'arribada de Jenni Hermoso al Pachuca i la de Dani Alves al Pumas, el futbol mexicà incorpora a les seves files dos grans jugadors de les lligues europees.
Anar al contingut